Organizatorul

Organizatorul Concursului este FACEȚIPLACE.RO, în persoană juridică  CIOBANU MEDIA FILM SRL, cu sediul în Strada Domnița Bălașa, Bloc U10 Scara H Ap. 1 Slobozia, Ialomița înregistrată cu Nr. Ord. Reg. Comerţului j21/135/2019 cod fiscal 40561525, tel.0727307050 ,  Cont Iban: RO52BTRLRONCRT0486460802, Banca Transilvania sucursala Slobozia.

 

Perioada Concursului

Perioada de înregistrare în concurs: 12 decembrie – 31 decembrie 2020.

Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța acest lucru în mod public, pe pagina Facebook ”FĂCEȚIPLACE”: https://www.facebook.com/facetiplace

 

Premii

Sunt 300 licențe gratuite pentru cursurile prezente pe website-ul Făcețiplace.ro

la adresa: https://facetiplace.ro/cursuri/

Condițiile de participare la concurs:

1.  Să fii abonat la canalul meu de YouTube : https://www.youtube.com/claudiuciobanuro

2.  Să lași un comentariu la postarea concurs în care să spui de care dintre cele 3 cursuri ești interesat.

3. Să distribui concursul sau să anunți un prieten că ai aflat de concurs.

Pentru validarea premiului este necesar să poți demonstra că ai distribuit la o dată anterioară anunțului oficial  că ai câștigat.

 

Alegerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu prin intermediul platformei Random.org și vor fi anunțați pe 5 ianuarie 2021.

 

Înmânarea premiilor

Accesul la cursuri se va face prin crearea unui cont, la noi pe site Făcețiplace.ro Cheia de acces va fi validă pe o singură adresă de e-mail.

 

Modificare, suspendare și anulare

Organizatorul își rezervă dreptul de a introduce modificări și/sau completări rezonabile în prezentul Regulament, care vor fi parte integrantă a acestuia. Asemenea modificări și/sau completări vor intra în vigoare la data postării lor pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/facetiplace

În circumstanțe excepționale, Organizatorul poate suspenda și/sau anula Concursul, publicând un anunț de informare despre când și în ce condiții se va relua pe pagina Facebook https://www.facebook.com/facetiplace În cazul în care publicarea anunțului pe pagina de Facebook este imposibilă, sea fișează în această pagină.

 

Reclamații și litigii

Toate reclamațiile ce țin de Concurs vor fi expediate către Organizator pe poșta electronică: contact@facetiplace.ro, pe toată durata concursului sau în termen de 3 (trei) zile lucrătoare după finalizarea acestuia.

Litigiile ce țin de Concurs vor fi soluționate pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibil, de instanțele judecătorești competente din România.

"Abia aștept să văd că te-ai înscris și să te ajut să obții rezultate deosebite în viața ta!"